У првој утакмици Градске лиге за млађе пионире – групе „А“ , екипа Динама намерила се на вршнјаке из ФК Болесников. Утакмица је одиграна 9. септембра на стадиону Црвене звезде на Видовданском насељу, а много више успеха имали су наши ривали, којима овом приликом честитамо на убедљивој победи (15:0).

Деца која су овог лета почела да изучавају и лагано усвајају тајне фудбалске игре у Академији ФК Динамо, под вођством одбабраних и квалификованих тренера напредују из дана у дан и почетни резултатски неуспеси, ма како болни били, никако не смеју да их обесхрабре. Сваки почетак је тежак, стара је истина, па у сваком посртању треба да се потражи његов узрок, да се пронађе начин за превазилажење проблема и да се храбро крене даље.

Порази на спортском пољу су саставни део спорта, нису нешто што не може да се превазиђе и управо они најбољи, захваљујући и њима, свакодневно расту и утиру пред собом неке нове стазе, баш оне које ће их извести на пут победника. Убеђени смо, доћи ће то време веома брзо и главе да остану подигнуте високо и поносно!