Током протеклог викенда на терене су, у оквиру 3. кола Градских лига Новог Сада за млађе категорије, изишли полетарци и млађи пионири нашег клуба. Иако су доживели нове резултатске неуспехе, наши клинци почели су да погађају противничке мреже, што, убеђени смо, може да им саму пружи додатни подстицај за још бољи рад, али и повећа вољу и решеност да се даље развијају. То ће им, сигурни смо, у најскоријем времену донети и прве такмичарске радости.

Млађи пионири Динама имали су, 19. септембра,  за супарника вршњаке из ФК Индекс и изгубили су тај дуел, одигран на Ђачком игралишту, резултатом 4:15. Радује нас чињеница да је наш тим почео да постиже голове, доказујући да у њему постоје таленти, али и потенцијал да једног дана израсту у озбиљне фудбалере. Наравно, важно је да их убедљиви порази не поколебају, већ да наставе с преданим и упорним радом, уз пуну веру у своје тренере и читав наш клуб.

Полетарци Динама су, дан касније на стадиону ФК Цемент у Беочину, одиграли утакмицу са ФК Сусек, у којој су два пута савладали противничке чуваре мреже. Изгубили смо тај сусрет резултатом 2:6, али су наши клинци показали да брзо уче и да ће у наредним приликама бити све убојитији и опаснији по гол противника.

Овом приликом, како и доликује правим спортистима, противничким тимовима честитамо на победама.