Дарко Живков, члан стручног штаба Фудбалског клуба Динамо 1969, у понедељак, 21. септембра 2020. године, дипломирао је на Факултету спорта и физичке културе Универзитета у Новом Саду. На тај начин, стекао је академску титулу мастер професора физичког васпитања, са усмерењем на фудбал, а важно је да се нагласи да Живков поседује и УЕФА Б тренерску лиценцу.  Тема дипломског рада Живкова гласила је “Утицај  вертикалног скока, брзине и брзине промене правца кретања на реакциону агилност фудбалера кадетске категорије”.

-Сигурно је да ми чињеница да сам дипломирао на факултету и стекао титулу мастер професора пуно значи, како на личном, тако и на професионалном плану – рекао је Дарко.

Овај младић, рођен 8. новембра 1995. године у Вршцу, представља леп пример како спорт и школа могу да иду руку под руку и сигурно ће да представља прави узор полазницима Академије нашег клуба.

ФК Динамо 1969 од срца честита Дарку Живкову и жели му пуно успеха у наставку живота, а самим тим и каријере фудбалског тренера.