Током минулог викенда наши најмлађи играчи, девојчице и дечаци рођени 2013. и 2014. године, на стадиону Црвене звезде одмерили су снаге с вршањацима из РФК Нови Сад. Предвођени тренером Стојаном Валаном, мали фудбалери Динама 1969 забележили су прву, уједно и историјску победу од 5:3, чиме су се великим словима уписали у историју нашег клуба и, чврсто верујемо у то, отворили ново поглавље у његовом даљем и свакодневном развитку.

Утакмица је била веома занимљива, виђено је пуно голова, а стрелци за Динамо 1969 били су девојчица Симона Калаба (два пута), Јован Стојановић, Реља Томас и Лазар Стојановић. Обе екипе показале су да у њима постоји фудбалски потенцијал и да ће оба клуба, из данас малих, у будућности добити велике играче. Важно је само да они буду упорни на свом спортском путу, да буду најјачи и најистрајнији када су искушења и напори највећи и да никада не одустају. Уз њих ће увек да буду њихови тренери Стојан Валан и Славко Молнар, као и ФК Динамо 1969, односно РФК Нови Сад.

Обичај је, од којег нећемо да одступимо, да наведемо имена и презимена свих играчица и играча који су исписали дивну страницу у аналима нашег клуба. Дакле, боје Динама 1969 у овом сусрету бранили су: Симона Калаба, Хана Фетахи, Јован Стојановић, Лазар Стојановић, Михајло Дринић, Миленко Кораћ, Урош Деспотовић,Реља Томаш, Никола Медан, Вукашин Станић, Урош Бељац, Андреј Момчиловић, Бугарски Михајло и Алексић Марко.