У протеклом периоду, утакмице су одиграле две селекције деце која тренирају у ФК Динамо, а у којима им је домаћин на терену фудбалског комплекса на Камењару, био ФК Болесников из Новог Сада. Они нешто старији, клинцезе и клинци рођени 2013. и 2014. године, и поред све бољег фудбала који приказују, изгубили су  резултатом 10:5. Сигурно, међутим, може да нас радује чињеница да наша деца постају све ефикаснија, доказујући да је веома близу дан када ћемо се, осим головима, много чешће радовати и победама.

Млађа екипа, састављена од деце која су рођена 2015. и 2016. године, изгубила је од истог ривала резултатом 8:3, али је показала да и у њој има фудбалског „штофа“ који наши тренери препознају и с којим упорно и доследно раде по програму који је ФК Динамо усвојио и којег се чврсто држи.

У сваком случају, поновићемо, порази су, баш као и победе, саставни део спорта, самим тим и фудбала, и на њима се учи како да се понаша и напредује. Знамо да су све ово степеници у одрастању најмлађих играча нашег клуба и због тога ни најмање не бринемо. Све смо бројнији, све више откривамо и показујемо нашу снагу и већ сада радујемо се данима који су пред свима нама, а у којима ће, и данас видљиву радост на лицима деце, озрачити и додатна срећа због остварених резултата.