Реновирањем зграде на стадиону ФК Црвена звезда, не завршавају се планови које има руководство нашег клуба, на челу с председником Урошем Милојковићем. У новембру ћемо да урадимо терен с вештачком травом, додуше нешто мањих димензија, који ће наши чланови моћи да користе и да усвајају и усаврашавају фудбалско знање стечено у свакодневном раду с њиховим тренерима.

Тим поводом, закључили смо уговор с београдском фирмом „Lastesaro sport solution“ за набавку најквалитетније вештачке траве белгијског произвођача, компаније „Domo sports grass“, коју је Светска фудбалска федерација (ФИФА) препоручила као једног од седам најбољих произвођача траве на светском нивоу. Сама трава има одличне карактеристике, састоји се од двослојног влакна и тиме умногоме повећава УВ стабилност. Треба овом приликом да се нагласи и чињеница да је вештачка трава „Domo slide DS plus“ најновији производ компаније „Domo sports grass“ и да има атест „FIFA quality“ и  „FIFA quality PRO“, што значи да испуњава врхунске стандарде.

Дилеме код нас, као што можете да видите, не постоје: желимо да нашој деци омогућимо врхунске услове за напредак и делима то већ и доказујемо. Баш као што расту мали фудбалери, тако растемо и ми као клуб, јер желимо да Академија ФК Динамо постане још бројнија, снажнија и успешнија!