После краће зимске паузе за све наше чланове, данас (11. јануар 2021. године) почињу припреме Фудбалског клуба Динамо 1969 за нову такмичарску сезону. Уопште не сумњамо у то да су се наши клинци и клинцезе ужелели обавеза на зеленом терену и да једва чекају да поново уђу у пун погон, па се унапред радујемо новом састанку и дружењу с њима.

Координатор стручног штаба Марјан Давидовић и његови сарадници, сходно усвојеном Програму рада, водиће се, као и до сада, идејом да се наши девојчице и дечаци кроз процес тренинга формирају превасходно као квалитетне личности, оспособљене да постану неизоставни и корисни део друштва. С друге стране, жеља нам је да створимо и што већи број квалитетних фудбалера, који ће у каснијој фази спортског развитка моћи да одговоре на захтеве модерног фудбала и играју га на високом нивоу.

  Читава 2021. година подељена је на четири такмичарска циклуса, а данас почиње први, који ће потрајати до 31. марта. Наравно, надамо се и доласку неких нових другара, који ће да обогате нашу Академију фудбала. И током паузе, радили смо на додатном побољшању услова у којима ће чланови ФК Динамо 1969 моћи да тренирају, јер желимо да они постану што бољи, без лажне скормности и – врхунски. Управо због тога, с нестрпљењем чекамо на данашњи састанак, који ће да уследи у фискултурној сали Средње медицинске школе „Хипократ“ на Клиси (улица Дечанска број 9) и то у 17 часова.