Oдмах поред правог терена Фудбалског клуба Црвена звезда на Видовданском насељу, некако тихо и без помпе, али с уложеним великом љубављу и жељом да неким новим клинцезама и клиницима, члановима ФК Динамо 1969, приуштимо оптималне услове за фудбалско усавршавање, завршено је и одмах пуштено у рад игралише с вештачком травом.

Терен има димензије 16 пута 31 метар, на њему је постављена најквалитетнија вештачка трава из Белгије, а потрудили смо се да нашој деци омогућимо још пуно погодности. Зато смо инсталирали рефлекторе, под чијом светлошћу ће моћи да тренирају и играју утакмице и у вечерњим сатима, што ће бити посебно важно када велике врућине завладају изнад Новог Сада. Такође смо поставили мартинеле, али и обезбедили наткривени простор за гледаоце, место с којег ће родитељи, другари и сви пријатељи нашег клуба моћи да им пружају подршку, без страха од кише.

Управо због свега наведеног, али и због квалитетног рада у нашој Школи и све већег интересовања најмлађег нараштаја да постане део Динамове породице, верујемо да ће и ово, између осталог, бити додатна, лепа позивница младима да нам се придруже.