Прво такмичење које планирамо да одржимо на нашем новом терену с вештачком подлогом, биће Видовдански куп, који се игра од 24. до 27. јуна. Њега заједничким снагама организују ФК Динамо  и ФК Црвена звезда и то у три узрасне категорије.

У конкуренцији код оних најмлађих, дакле девојчица и дечака рођених 2015. и 2016. године, за прве спортске победе надметаће се четири екипе из Новог Сада – Олимпија, Нови Сад, Спартакус и ФК Динамо.  

Код састава које чине млади рођени 2014. године, умеће ће имати прилику да покажу Наур, Школа фудбала “Синиша Михајловић”, Тиенто, Ла Месија, као и две наше екипе, дакле ФК Динамо I и ФК Динамо II.  

У обе наведене категорије, екипе на терену чиниће 5+1 играч, а утакмице ће трајати два пута по 15 минута, уз паузу на полувремену од пет минута.

Коначно, у најстаријој конкуренцији (рођени 2012. године), наступиће осам тимова. На листи учесника налазе се Јуниор (Петроварадин) и новосадски клубови Ла Месија, Олимпија, Миланело, Спартакус, Нови Сад, Воша Ас и ФК Динамо. За разлику од оних млађих, у овој категорији  играће 8+1 фудбалер, а њихове утакмице одржаваће се на половини главног терена ФК Црвена звезда и то по два сусрета у исто време. Тимови ће бити подељени у две групе од по четири екипе, а играће се такође два пута по 15 минута, с пет минута паузе. После тога, наравно, уследиће борбе за пласман.

Генерални спонзор такмичења биће Агенција за ангажман спортиста и консалтин „Динага“ из Раче, која ће убудуће водити рачуна о свим нашим играчицама и играчима.