Видовдански куп је прво званично такмичење које су, заједничким снагама, организовали ФК Динамо 1969 и ФК Црвена звезда на новоотвореном терену с вештачком травом, изграђеном уз главно игралиште на Видовданском насељу. У идеалним условима, под светлошћу рефлектора и уз присуство публике којој смо омогућили оптималне услове за праћење утакмица, у најмлађој конкуренцији (девојчице и дечаци рођени 2015. и 2016. године) најбоља је била екипа Олимпије из Новог Сада. Друго место припало је домаћину, тиму Динама 1969, трећи је био РФК Нови Сад, а четврта позиција припала је Спартакусу,

Постигнути су следећи резултати: Динамо – Спартакус 5:4, РФК Нови Сад – Олимпија 3:5, РФК Нови Сад, Спартакус 5:4 и Олимпија – Динамо 7:2.

Пехаре, медаље и захвалнице најбољима, али и свим учесницима, уручила је Соња Радаковић, одборница у Скупштини Новог Сада.

Генерални спонзор такмичења je Агенција за ангажман спортиста и консалтин „Динага“ из Раче, која ће убудуће водити рачуна о свим нашим играчицама и играчима.