Завршен је „Видовдански куп“, фудбалски турнир за млађе категорије, који су заједнички организовали ФК Динамо Нови Сад и ФК Црвена звезда, а чији је генерални спонзор била Агенција за ангажман спортиста и консалтинг „Динага“ из Раче.

У конкуренцији талентованих клинцеза и клинаца рођених 2014. године, прво место припало је домаћину, екипи ФК Динама из Новог Сада, који је у одлучујућем сусрету победио Школу фудбала „Синиша Михајловић“ резултатом 4:2. У дуелу за треће место, Тиенто је савладао екипу Ла Месиа са 7:3, док је пето место припало екипи Индекса, која је била успешнија од ФК Динама (Б) са 7:0.

У најстаријој категорији (рођени 2012. године), најпре су се играли сусрети у две групе, у којима су биле по три екипе. У Групи А постигнути су следећи резултати: ФК Динамо Нови Сад – РФК Нови Сад 1:0, Ла Месиа – РФК Нови Сад 1:6, ФК Динамо Нови Сад – Ла Месиа 5:0. У Групи Б, учинак је био следећи: Воша АС – Спартакус 2:4, Воша АС – Миланело 6:1, Спартакус – Миланело 5:1.

У борбама за пласман, највише успеха имао је Спартакус, којем је припао победнички пехар. Дакле, у дуелу за 5. место, Миланело је савладао Ла Месију резултатом 5:2, док је у бици за трећу позицију, РФК Нови Сад био успешнији од Воше АС, победивши са 3:2.

У великом финалу, састали су се домаћи ФК Динамо Нови Сад и Спартакус, а тај дуел је, после велике борбе и неизвесности, али и обострано приказане одличне игре, припао екипи Спартакуса – 1:0.

Без икакве сумње, „Видовдански куп“ је оправдао очекивања малих и оних нешто мало већих фудбалера, сигурни смо да су задовољни били и родитељи, другари, али и пријатељи наших клубова, баш као и организатори такмичења из ФК Динама Нови Сад и ФК Црвена звезда.

Уз то, најлепшу промоцију доживео је и наш новоизграђени терен с вештачком травом, рефлекторима и наткривеним простором за гледоце, па смо уверени да ће још већи број талентованих девојчица и дечака ускоро постати део породице ФК Динамо Нови Сад и допринети сопственом фудбалском развоју, самим тим и угледу нашег клуба. Сада имају врхунске услове за бављење спортом, али и свакодневно дружење, у шта су могли да се увере сви они који су пратили утакмице „Видовданског купа“.