Да се не задовољавамо оним што смо до сада већ реализовали од планова које имамо у циљу даљег побољшања услова за тренинге наших чланова, сведочи и чињеница да настављамо са започетим радовима. Реконструкцију Спортског центра ФК Црвена звезда и ФК Динамо урадићемо у две фазе, а овим путем желимо да их приближимо свима онима којима су наши клубови драги и који им желе још лепше дане.

ПРВА ФАЗА

У првој фази планирамо да поставимо панелни кровни покривач на спортском објекту и то дебљине 5 cm, што ће омогућити дуготрајност самог објекта и већу енергетску ефикасност у његовом даљем одржавању. Уз то, намера нам је да урадимо и комплетну поставку фасаде и то са изолационим стиропором, дебљине 10 cm. То ћемо да испратимо и поставком нових ПВЦ прозора и алуминијумских врата. У нашој визији даљег напретка, изградићемо и терен за мали фудбал, димензија 17,70 X 30,50 метара, у који ћемо да уградимо најквалитетнију вештачку траву за фудбал (DOMO SLIDE DS PLUS 50/13). Иначе, DOMO SPORTS GRASS је један од седам светски препоручених произвођача вештачке траве од стране Светске фудбалске федерације (ФИФА). Трава коју желимо да инсталирамо има одличне карактеристике, састоји се од двобојног влакна и има знатно повећану УВ стабилност. DOMO SLIDE DS PLUS је најновији производ и тестиран је за FIFA QUALITY и FIFA QUALITY PRO стандард. Ни ту није крај онога што желимо да остваримо, јер нам је намера да уградимо најквалитетнију расвету (ЛЕД рефлекторе) за фудбалске терене DIST-FLо9-100 W 5000 К BK. Уредићемо и бетонирати прилазне стазе нашем објекту, просторе за састанке и окупљање играча пред сваки тренинг и утакмицу, као и простор за седење поред самог терена за мали фудбал, који ће да омогући лакше праћење тренинга и утакмица. Коначно, средићемо и паркинг простор испред објекта.

ДРУГА ФАЗА

У другој фази радова, план нам је да изградимо свлачионице и остале пратеће садржаје, који ће да омогуће боље услове за рад играча и чланова стручног штаба наших клубова и који ће да буду у складу с Правилником о условима за пријем терена за такмичење под окриљем Фудбалског савеза Србије (ФСС). Ту желимо да направимо свлачионице за домаћиа, госте, судије, делегате, али и за нашу Школу фудбала. Да бисмо заокружили комплетну слику и утисак, у плану нам је и изградња пратећих објеката, пре свега рецепције и котларнице. Сам објекат нашег клуба је монтажно-демонтажног карактера и изграђен је од металне конструкције и панела дебљине од 8, односно 5 цм. Ето, изнели смо све оно што желимо да урадимо и, без икакве сумње, што ћемо у догледно време да реализујемо. Интерес наших чланова, али и пријатеља клубова нам је увек у првом плану и управо због тога пред себе постављамо амбициозне, ни мало једноставне, али оствариве задатке.