Завршен је зимски тренажни и такмичарски период за млађе фудбалске категорије ФК Динамо 1969 Нови Сад. То значи да су одигране утакмице последњег кола „Хет трик минилиге“, а нама су, наравно, у центру пажње била годишта у којима су наступали играчице и играчи нашег ФК Динама 1969 Нови Сад.

У конкуренцији екипа сачињениих од оних који су рођени 2009. и 2010. године, девојчурци и момчићи Динама савладали су „Хет трик“ резултатом 2:1. У млађој конкуренцији, односно код младих рођених 2013. године, ФК Динамо 1969 Нови Сад је савладао „Хет трик беле“ с 3:0, док су код најмлађих (рођених 2014. године), наши клинци и клинцезе морали да признају екипи ФК Јуниора да је била боља, пошто је славила резултатом 5:2.

– Без обзира на остварене резултате, веома смо задовољни посвећеношћу,  ангажманом и залагањем наших девојчица и дечака – рекао је председник ФК Динамо 1969 Нови Сад Урош Милојковић. – Сигуран сам да ће, с још већим еланом, сви они да приступе обавезама које их очекују у пролећном делу такмичења које организује Фудбалски савез Града Новог Сада. Најважније је то да наставе да вредно тренирају, слушају савете својих тренера и лагано, корак по корак, наставе да  израстају у озбиљне фудбалерке и фудбалере.