Завршен је „Видовдански турнир 2022“за млађе категорије, који су заједнички организовали ФК „Динамо“ Нови Сад и ФК „Црвена звезда“ Нови Сад у периоду од 24.-26. јуна 2022. године.


У конкуренцији талентованих клинаца и клинцеза 2015/16. годиште, прво место је припало заслужно ФК „Миланело“ победом над домаћином ФК „Динамо“ Нови Сад , док је треће место припало ФК „Воша АС“. У овој категорији захваљујемо се на учешћу и ФК „ Јуниор“ и ФК „Ветерник“.


У конкуренцији 2013/14. годиште, победу је однео ФК „Јуниор“ над ФК „ВОША АС“, док је треће место освојио ФК „Ветерник“. У овој категорији захваљујемо се на учешћу и домаћину и ФК „Миланело“.


У најстаријој категорији (рођени 2011. године) прво место је изборио ФК „ВОША АС“ победом над ФК „Миланело“, а треће место је припало ФК „Динамо“ Нови Сад. У овој категорији захваљујемо се на учешћу и ОФК „Славија“, ФК „Ветерник“ и ФК „Јуниор“.


Сигурни смо да је „Видовдански турнир“ оправдао очекивања малих и великих, како играча, тако и родитеља, пријатеља клуба и организатора. Донео је нова пријатељства и лепе успомене које чемо чувати и неговати до следећег сусрета.