О НАМА

Фудбалски клуб „Динамо“ из Новог Сада, односно његова академија фудбала оличена кроз рад с децом и младима између 4 и 18 година, руководи се деловањем на испуњењу неколико врста задатака. Пре свега, жеља нам је да активност испољимо у складу са тенденцијама у свету савременог фудбала, што подразумева профилисање и обуку индивидуално јаких играча. Развијамо квалитетне програме групних и индивидуалних тренинга које спроводе еминентни фудбалски стручњаци.

У склопу постављања лествице на висок ниво, успоставили смо, или то тек планирамо да учинимо, сарадњу с појединим познатим, признатим и успешним академијама фудбала и клубовима у  Холандији, Немачкој, Енглеској, Аустрији, Мађарској и још неким земљама. Фудбал је жива материја, ништа у њему није коначно и он се развија из дана у дан, што тера све нас да то пажљиво пратимо и уврстимо у сопствено деловање, наравно, уз сву специфичност нашег поднебља, таленат који природно поседујемо и способност да брзо усвојимо нова сазнања.

Да бисмо у томе били успешни, створили смо атрактивне и максимално комфорне услове за тренинге и радимо на популаризацији саме игре, чиме желимо да привучемо децу на наше часове фудбала. На овај начин повећали смо ниво успешности развоја дечјег и омладинског погона нашег клуба, а у фокусу нам је припрема младих играча за наступе у професионалним тимовима у Србији и иностранству, њихови каснији наступи у такмичењима које организује УЕФА, као и жеља сваког детета да једног дана заигра за репрезентацију Србије.