ПИТАЊА И ОДГОВОРИ

Тренинзи се одржавају на стадиону ФК „Борац“ Нови Сад, Сентандрејски пут бб,  и на стадиону ФК „Црвена Звезда“ Нови Сад, Темерински пут 2.

Месечна чланарина износи 3.000 динара и урачунати су сви трошкови такмичења (регистрација, котизација, судијски трошкови…).

Да, остварује се попуст на упис двоје деце из исте породице и у том случају месечна чланарина за два детета износи укупно  4.000 динара.

Постоје пет селекција:

-Школица фудбала 4-7 година;

-Малишани – 8. година и млађи;

-Полетарци – 10. година и млађи;

-Млађи пионири – 13. година и млађи;

-Кадети – 17. Година и младђи.

За први тренинг је довољна основна опрема- шорц, мајица, патике и флашица за воду, уколико се упишете у нашу школу добијате на поклон сет опреме клуба ФК „ Динамо 1969“ Нови Сад (дрес, шорц, чарапе, ранац).

У нашем фудбалском клубу раде координатор тренера Марјан Давидовић затим тренери Дарко Живков, Стојан Валан и Милован Панков који поседују одговарајуће УЕФА лиценце и дугогодишње искуство у раду са децом.

Уколико желите да се региструјете за наш клуб потребно је да донесете Извод из матичне књиге рођених, лекарски преглед и сагласност родитеља. Уколико сте били раније регистровани за неки клуб довољно је да нам донесете исписницу из тог клуба.

Тренинзи се одржавају три пута недељно пре и поподне на терену ФК „Борац“ Нови Сад, односно два пута недељно на терену ФК „Црвена Звезда“ Нови Сад пре и поподне, у зависности од узрасне категорије.

Да, спроводе се индивидуални тренинзи за играче различитог узраста и различитог нивоа фудбалског знања, више о томе прочитајте на нашем сајту у одељку индивидуални тренинзи.

Да, имамо тренера голмана који ради у терминима предвиђеним распоредом тренига.

Молимо Вас да поступите у складу са ФИФА Правилником о статусу и трансферу играча и у прелазном року нам доставите доле наведену документацију на српском/страном језику преведену и оверену од стране судског тумача, на један од ФИФА језика:

  • крштеницу детета
  • држављанство детета
  • држављанство оба родитеља
  • боравак оба родитеља

Клуб ће наведена документа доставити ФСС. Фудбалски савез Србије ће ову документацију послати путем ТМС система релевантном телу ФИФА-е на одобрење. Документација мора бити комплетна и преведена како би била узета у разматрање.

Сва горе наведена документа достављати у оригиналу на српском/страном језику и превод истих на енглески или неки од ФИФА језика у прелазном року.

Уколико имате још неких додатних питања слободно нам се обратите.

ПОСТАВИТЕ НАМ ПИТАЊЕ

Нисте пронашли одговор на Ваше питање? Попуните образац испод и одговор ћете добити у најкраћем могућем року.